În data de 22 aprilie și 29 aprilie, Clubul Sportiv Gloria Fundeni a organizat două preselecții pentru jucătorii de fotbal cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani. Aceste preselecții au reprezentat o oportunitate valoroasă pentru tinerii fotbaliști de a-și arăta abilitățile și talentul în fața antrenorilor și observatorilor calificați ai clubului.
Primarul nostru, Gheorghita Cartusanu, alături de Consiliul Local al comunei Fundeni, a recunoscut importanța sportului și impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra comunității noastre.
Implicarea Primarului și a Consiliului Local în susținerea sportului reprezintă un angajament ferm față de dezvoltarea talentelor locale și promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor. “Prin astfel de inițiative, se creează oportunități pentru tinerii fotbaliști de a se implica în activități sportive și de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu profesionist și dedicate” a declarant Gheorghita Cartusanu.

Primăria Fundeni își exprimă recunoștința față de Clubul Sportiv Gloria Fundeni pentru munca lor dedicată și determinarea de a forma o echipă de juniori puternică. Împreună, ne străduim să oferim oportunități sportive de calitate și să promovăm valorile pozitive ale sportului în comunitatea noastră.
Continuăm să susținem eforturile Clubului Sportiv Gloria Fundeni și așteptăm cu nerăbdare să vedem talentul și succesul tinerilor fotbaliști în competițiile viitoare.